Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kates bror James Middleton visar upp nya flickvännen Alizee Thevenet

23 maj, 2019, 18:00 
James-Middleton
James Middleton visade upp sin nya flickvän, Alizee Thevenet, på Lady Gabriellas bröllop i helgen. Kate sägs vara lycklig över att hennes bror äntligen har hittat kärleken – och förhållandet verkar både varaktigt och seriöst. Det ryktas till och med om förlovning!
Annons

Hon heter Alizee Thevenet och nu syns hon allt oftare tillsammans med Kates bror, James Middleton.

– De är otroligt förälskade, uppger en källa för brittiska livsstilssajten Town&Country. Hon har tidigare duckat för kamerorna och inte velat visa sitt ansikte för fotograferna. Men nu är hon säker på vad hon vill. I helgen blev James Middleton och Alizee Thevenet “officiella”. De gjorde nämligen sällskap till Lady Gabriellas bröllop tillsammans och har nu även publicerat en kärleksförklaring p Instagram.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
James Middleton och Alizee
James Middleton och Alizee Thevenet vid Lady Gabriellas och Thomas Kingstons bröllop i Windsor Castle.

Enligt uppgift till Daily Mail möttes paret redan förra sommaren och har nu umgåtts i tio månader. Det var när James gick till en bar i London som han såg Alizee Thevenet första gången. Blickarna möttes och de började prata med varandra. James föll för Alizee direkt. Ovan ser vi turturduvorna, när de närvarade vid Lady Gabriellas bröllop den 18 maj 2019. Middleton och Thevenet såg omvittnat förälskade ut på festen efter vigseln. Kanske är det de som växlar ringar härnäst?

Annons

Dessutom är det första gången James publicerar en bild på honom och Alizee – vilket betyder att relationen har gått in i en ny fas.

 

Alizee Thevenet talar tre språk

Vem är då James Middletons nya flickvän? Den lite rödblonda skönheten har huvudet på skaft. Alizee har en magisterexamen i Investment and Finance från Queen Mary University of London och har arbetat i Londons finansvärld i ungefär sex år. Hon arbetar som finansanalytiker och talar tre språk. Spanska, franska och engelska. Imponerande!

James-Middleton

Hon är internationell och van att flytta. Med tanke på att Alizee växte upp i sex olika länder, Tyskland, Indonesien, Chile, Frankrike, Belgien och England, är det knappast förvånande att hon lärt sig ett par främmande språk. På bilden ovan ser vi paret ute med James hund.

Annons

James Middleton – en “svärfarsdröm”

I januari berättade Jean-Gabriel Thevenet för brittiska tidningen Daily Mail om sin dotters nye pojkvän:

– James är en mycket charmig man, sa han då.

– Jag är väldigt glad att Alizee är tillsammans med James. Jag vet att hon är väldigt glad och vi håller tummarna för dem. James och Middleton-familjen är mycket trevliga. Vi har en stor beundran för hela familjen Middleton, James, hans systrar och hans föräldrar, fortsatte pappan.

Kate och William

Kate och familjen Middleton sägs vara lika glada över att James nu funnit stora kärleken. De har förstått att förhållandet är seriöst och hoppas att James snart friar till Alizee. En förlovningsfest ligger i pipe-line! Familjen Middleton har, som bekant, tjänat miljoner på ett eget partyföretag – så det lär bli ett hejdundrande party för James och Alizee när det väl ett dags att säga “ja”.

Seriöst förhållande

James Middleton har tidigare berättat öppet om sina djupa depressioner. I dag mår han bra och med sin kära Alizee vid sin sida har han ett utomordentligt stöd. Kärlek är bra för själen!

Pippa Middleton

James Middleton och Alizee umgås en hel del med systern Pippa och hennes man. Här ser vi dem tillsammans på flygplatsen på St. Barts.

Foto TT

Annons