Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kates drastiska beslut för att skydda familjen

01 feb, 2017, 12:07 
Margareta
Lägger ytterligare pengar för att få sin vilja igenom.
Annons
kate-hertiginnan-ibl

Att prins William och hertiginnan Kate är måna om sitt privatliv är vida känt. De kämpar hårt för att prins George och prinsessan Charlotte ska synas så lite som möjligt och få en så normal uppväxt som det bara går. Därför tar föräldrarna nu till ytterligare medel för att det nya hemmet i London ska bli så privat som möjligt.

kate-will-kensington-palace-ibl

Paret har enligt Daily Mail satsat 220 464 kronor på plantering av häckar som tidigare i veckan sattes ner i jorden av stora maskiner. Ett ingrepp i sista minuten kan tyckas – buskarna är nämligen relativt små fortfarande och kommer ännu inte kunna skydda från insyn in till Kensington Palace trädgård när familjen flyttar in i sommar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Margareta Gotthardsson

Foto IBL

Annons