Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kates dubbelgångare träder fram – sanningen bakom nya bilderna

20 mar, 2024, 10:30 
Nu väljer prinsessan Kates dubbelgångare att träda fram!
Annons
7 föräldratips från Kate och William!Brand logo
7 föräldratips från Kate och William!

Den frågan har många ställt sig senaste tiden. Sedan bukoperationen i mitten av januari, har Kate inte synts till i det kungliga rampljuset vilket skapat en rad konspirationsteorier.

När hon dessutom bestämde sig för att lägga upp en manipulerad bild på sig själv och barnen, var det inte utan att flera teorier kom upp till ytan, fick fäste och skapade oreda för brittiska hovet.

Prinsessan Kate
I lördags fångades Kate på bild när hon besökte en gårdsbutik i Windsor.NEWSUK

Videon på Kate anklagas för att vara fejk

Men så plötsligt kom ett sant glädjebesked. Vittnen hade sett Kate och prins William på en lokal gårdsbutik i Windsor under lördagen.

Annons

Strax efter kom ett klipp på Kate och William. Prinsessan tycktes ha studs i stegen och verkade vara på ett strålande humör, samtidigt som hon strosade runt med en kasse i handen.

Dessvärre hade konspirationsteorierna fått så starkt fäste att många trodde det rörde sig om en dubbelgångare – och då fanns det en person som direkt blev misstänkt.

Dubbelgångaren träder fram

Heidi Agan har arbetat som Kates dubbelgångare i över ett decennium. Hon har synts på fester och företagsevenemang och har i sociala medier flitigt delat med sig av bilder från sina shower.

Ryktesspridningen har tagit sådan fart att Heidi nu själv gått ut och dementerat att det skulle vara hon som spatserat omkring på gårdsbutiken i Windsor.

– Det har varit helt galet på mina sociala medier eftersom folk tror att det är jag, men det vet jag att det inte är. Jag var på jobbet då så jag vet att det inte är jag. Jag tror till 100 procent att det är Kate Middleton och William i videon. Så hon är vid liv, och det kan vi vara säkra på, säger hon till Mirror.

– Det har gått för långt. Det började som ett skämt, ”var är Kate”, men nu har det blivit ett sådant drama att det måste få ett slut.

Foto: TT/Instagram

Annons