Kates fina gest mot Meghan Markle

Blir inbjuden till stora familjefesten.

Den amerikanska skådespelerskan Meghan Markle har fått ledigt från tv-inspelningarna för att gå på ett till bröllop med sin drömprins. Den 20 maj gifter sig Kates syster Pippa Middleton med James Matthews och nu sägs det att Meghan även kommer till kyrkan. Flera brittiska kungaexperter har fått höra att prins Harry inte bara får ta med sig flickvännen till middagen efter vigseln som tidigare var sagt, utan också till kyrkan, St Mark’s Church i Berkshire. Och enligt dessa ska Kate ha haft ett finger med i spelet.

Pippa som tidigare sagt att ingen får ta med sin en partner om man inte var gift eller förlovad verkar nu ha ändrat åsikt. Kungliga förståsigpåare i England menar att familjen Middleton insett att detta bara ger bröllopet än mer publicitet, även om bruden kanske kommer lite i skymundan med Meghan och Harry som gäster.

Detta blir i så fall det andra bröllop som Harry och Meghan gästar, tidigare i år såg vi dem tillsammans på Jamaica då Harrys bästa vän Tom Skippy Inskip gifte sig. Meghan har också avslutat sin blogg, The Tig, och det ryktas om att hon inte längre kommer medverka i tv-serien Suits. Allt för att förbereda sig för ett liv tillsammans med sin brittiske prins. Nu väntar vi bara på en förlovning!

Foto: Stella Pictures