Kates hyllning av Victoria – avslöjades via modedetaljen

Kate Middleton och kronprinsessan Victoria

Kate Middleton hittade ett alldeles speciellt sätt att säga grattis till kronprinsessan Victoria på födelsedagen. Hur? Genom att använda ett par mycket speciella örhängen!

I slutet av januari 2018 var det rejält kändistätt i Sverige och Stockholm. Brittiska hertigparet prins William och hans hertiginna Catherine, Kate, kom nämligen på besök. Besöket som varade i två dagar blev som så ofta då det gäller kungligheter späckat.

Under sina två dagar i Sverige begav sig Will och Kate, bland annat, hem till Victoria och Daniel på Haga Slott för att dricka te. Och mötet på Haga Slott, där hertigparet även fick träffa prinsessan Estelle och prins Oscar, gjorde intryck på Kate Middleton. Kate och Victoria fattade tycke för varandra och blev vänner.

Kate Middleton på besök i Stockholm

Kate Middleton på besök i Stockholm, januari 2018.

Kates och Victorias fina vänskap

Just den här vänskapen, mellan henne och vår svenska kronprinsessa, har Kate valt att manifestera på ett alldeles särskilt sätt. Detta sätt uppmärksammades under Victorias födelsedag den 14 juni av en kunglig modebloggare. Se nedan:

Wow, säger vi bara! Det verkar alltså som att Kate burit ett par örhängen med pärlor, från svenska märket In2Design, inte mindre än två år i rad – och alltid samma dag. Den 14 juli. På kronprinsessans födelsedag.

Kate med svenska örhängen

Kate den 14 juli 2018. Notera örhängena!

Nu spekuleras det förstås vilt kring om örhängena är en gåva från Victoria till Kate. Kanske, vi vet bara att Kate bar dem första gången i januari 2018, under besöket i Stockholm och Sverige.

Kate 2019

Kate den 14 juli 2019 – i samma örhängen.

 

Foto: TT