Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kates makeup-artist avslöjar sina bästa tips inför sommaren

28 maj, 2014, 13:46 
Annons
Kate
Arabella-Preston

Hertiginnans makeup-artist avslöjar nu sina hemligheter och säger att det är en stor ära för henne att få arbeta med Kate.

Annons

Makeup-artisten Arabella Preston (bilden till höger) har en rad förstklassiga klienter, såsom hertiginnan av Cambridge, Stella McCartney och Victoria Pendleton.

Fantastiskt

– Mitt arbete ger mig möjligheten att tillbringa tid med dessa kvinnor. Det är fantastiskt, säger Preston i en intervju med Hello.

Så blir du lika snygg som Kate!

Här är Prestons främsta makeup-tips för sommaren:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Se till att alltid använda hög solsyddsfaktor. Lita inte på det skydd som finns i en foundation. Pond’s har en bra anti-rynk SPF (solskydd) som är riktigt fuktgivande och näringsrik.

ste_stephanie-4

– Håll dig till krämer som täcker i stället för puder. Det blir fräschare på sommaren. NARS är ett märke jag gillar, säger Preston.

Annons
Letizia-234

Less is more

– På sommaren ska man ha en lätt makeup. Rensa sminkväskan!

Alexandra-2

– Ändra färgerna. Eftersom huden oftast blir en aning brunare på sommaren, passar en mörkare färgton bättre. Många använder samma makeup men med en bronzad ton, gör inte det.

Annons
Charlene-make-up-3

– En gel-eyeliner passar bra för poolpartyt. Den kladdar inte och är vattenfast.

Mathilde-333

– Ingen sommar utan vattenfast mascara! Preston använder helst Maxfactor och Bourjois, even favorite  One of my Estee Lauder’s Sumptious Infinite.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL, Stella Pictures

 

 

 

 

Annons