Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kates mamma berättar själv om den osannolika klassresan

17 jan, 2017, 13:00 
Agneta Nisbeth
I ett blogginlägg berättar prins Williams svärmor allt.
Annons
Carole Middleton är numera en självskriven gäst på drottningens bjudningar. Men så har det inte alltid varit.
Carole Middleton är numera en självskriven gäst på drottningens bjudningar. Men så har det inte alltid varit.

2010 blev entreprenören Carole Middleton världens mest kända svärmor. Hennes äldsta dotter Catherine gifte sig med prins William och blev hertiginna av Cambridge och sedan dess har Carole fått en allt mer framträdande roll i det offentliga livet. Det sägs att hon är den som står familjen Cambridge allra närmast och hon är en mycket närvarande mormor år prins George och prinsessan Charlotte.

Nu skriver Carole själv om den osannolika resa hon gjort i livet. I ett blogginlägg på Party Pieces, företaget Carole och Michael Middleton startade 1987, skriver hon personligt om de senaste 30 åren.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Middletons flyttade hem från Jordanien Kate var tre år gammal.

“Vid den tidpunkten fanns det väldigt lite festtillbehör i butikerna och som mamma som knappt haft födelsedagskalas förr vara det en utmaning att hitta ens godispåsar” skriver Carole.

Annons

Företaget skötte Carole från en skjul i trädgården och 1989 kunde de för första gången flytta till egna lokaler. 1993 tog man över en större fastighet med intilliggande byggnader.

“Från den enkla starten i mitt trädgårdsskjul, nu har vi fler än 40 anställda och vi har kapacitet att skicka ut 4000 ordrar i veckan under högsäsong. Det är fortfarande ett familjeföretag och genom åren har alla mina barn varit en del av det, från att ha modellat i vår katalao till att utveckla nya produkter” skriver Carole och fortsätter:

“Jag hoppas min historia inspirerar andra mammor som har en idé att ta steget och ge det ett försök” avslutar hon

Att företaget Party Pieces blomstrat stod klar 2012 då Carole och Michael köpte ett gods i Berkshire för hissnande 54 miljoner kronor och de har också kunnat skicka barnen till fina privatskolor och prestigeuniversitet.

I samband med William och Kates bröllop fick familjen eget släktvapen och både Carole och Michael bär numera klackring. Men det finaste av allt är att de alltid blir inbjudna till drottning Elizabeths privata fester. Och det viktigaste av allt: de förbereder den framtida kungen George för hans uppdrag.

Carole Middleton och drottningen under William och Kates bröllop.
Carole Middleton och drottningen under William och Kates bröllop.

Av: Liv Sander.

Foto: IBL.

Annons