Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kates mamma och pappa har debuterat på Ascot

17 jun, 2011, 13:06 
Agneta Nisbeth
Annons

Kates mamma Carole och pappa Michael Middleton gjorde under gårdagen debut på Ascot – i var sin stilig hatt.

Annons

Dag tre har nu passerat på Ascot. Detta år fanns även Kate Middletons mamma Carole och pappa Michael på den kungliga läktaren tillsammans med drottning Elizabeth och andra kungligheter.

Dit med häst och vagn

Carole och Michael Middleton fick också äran att åka till hästtävlingarna med var sin häst och vagn, det är därifrån bilderna här intill kommer.

Ingen Kate

Däremot fortfarande inte en skymt av vare sig prins William eller hans Kate. Men drottning Elizabeth var tjusig som hon brukar – i ytterligare en ny huvudbonad.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Se fler bilder i vårt bildspel här nedan.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

[smooth=id: 575; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Läs även:

Fler galna hattar kan ses på Daily Mail.

Annons