Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kates mosterlycka! Pippa har blivit mamma

16 okt, 2018, 16:40 
AvErika Svernström
Pippa Middleton och hennes man James har blivit föräldrar. I fredags var höggravida Pippa på prinsessan Eugenies bröllop, och igår checkade hon och James in på exklusiva förlossningskliniken Lindo Wing i London. Nu har de fått sitt första barn – på samma ställe som Kate födde barn i våras.
Annons

Pippa Middleton hann knappt hem från prinsessan Eugenies bröllop i fredags förrän det var dags att packa väskan och åka till förlossningen. Pippa Middleton, 35, och hennes make James Matthews, 43 har nu fått sitt första barn, en liten son som vid födseln vägde 3880 gram.

I fredags var höggravida Pippa Middleton och hennes man James på kungligt bröllop. Idag har paret fått sitt första barn.
I fredags var höggravida Pippa Middleton och hennes man James på kungligt bröllop. Idag har paret fått sitt första barn.
Pippa och maken James.

Pippa har själv sagt att hon inte alls har haft samma jobbiga graviditeter som sin storasyster Kate som länge lidit av illamående under sina tre graviditeter. Pippa har varken mått illa eller haft allmänna graviditetsbesvär utan kunnat fortsätta även med träning. Hon har synt cykla kors och tvärs runt London under hela graviditeten och har även tagit meditationskurser för att lära sig slappna av och behålla lugnet under förlossningen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det var alltså igår måndag som Pippa och James anlände till exklusiva förlossningskliniken Lindo Wing som ligger ett stenkast från parets stora hus i Chelsea i London.

Exklusiva förlossningsklinken Lindo Wing. Här har en rad kungligheter fötts - senast i april av Pippas syster Kate.
Exklusiva förlossningsklinken Lindo Wing. Här har en rad kungligheter fötts – senast i april av Pippas syster Kate.

Hack i häl efter Pippa gick hennes man bärande på två väskor vilket tyder på att paret planerar att stanna över natten. Det exklusiva sjukhuset är känt för att ge förstklassig service till sina kunder och där har även Pippas syster Kate fött sina tre barn.

Prins William och Kate födde sin minsting prins Louis här i våras - nu var det syster Pippas tur.
Prins William och Kate födde sin minsting prins Louis här i våras – nu var det syster Pippas tur.

Nu har alltså småprinsarna George, Louis och prinsessan Charlotte fått sin första kusin. Pippas bebis blir dessutom mer eller mindre jämngammal med Kates minsting Louis som föddes i april i år.

Foto: IBL

Annons