Kates mosterlycka! Pippa har blivit mamma

Kates mosterlycka! Pippa har blivit mamma

Pippa Middleton och hennes man James har blivit föräldrar. I fredags var höggravida Pippa på prinsessan Eugenies bröllop, och igår checkade hon och James in på exklusiva förlossningskliniken Lindo Wing i London. Nu har de fått sitt första barn – på samma ställe som Kate födde barn i våras.

Pippa Middleton hann knappt hem från prinsessan Eugenies bröllop i fredags förrän det var dags att packa väskan och åka till förlossningen. Pippa Middleton, 35, och hennes make James Matthews, 43 har nu fått sitt första barn, en liten son som vid födseln vägde 3880 gram.

I fredags var höggravida Pippa Middleton och hennes man James på kungligt bröllop. Idag har paret fått sitt första barn.

I fredags var höggravida Pippa Middleton och hennes man James på kungligt bröllop. Idag har paret fått sitt första barn.

Pippa och maken James.

Pippa har själv sagt att hon inte alls har haft samma jobbiga graviditeter som sin storasyster Kate som länge lidit av illamående under sina tre graviditeter. Pippa har varken mått illa eller haft allmänna graviditetsbesvär utan kunnat fortsätta även med träning. Hon har synt cykla kors och tvärs runt London under hela graviditeten och har även tagit meditationskurser för att lära sig slappna av och behålla lugnet under förlossningen.

Det var alltså igår måndag som Pippa och James anlände till exklusiva förlossningskliniken Lindo Wing som ligger ett stenkast från parets stora hus i Chelsea i London.

Exklusiva förlossningsklinken Lindo Wing. Här har en rad kungligheter fötts - senast i april av Pippas syster Kate.

Exklusiva förlossningsklinken Lindo Wing. Här har en rad kungligheter fötts – senast i april av Pippas syster Kate.

Hack i häl efter Pippa gick hennes man bärande på två väskor vilket tyder på att paret planerar att stanna över natten. Det exklusiva sjukhuset är känt för att ge förstklassig service till sina kunder och där har även Pippas syster Kate fött sina tre barn.

Läs mer: Så exklusivt är kungliga Lindo Wing

Prins William och Kate födde sin minsting prins Louis här i våras - nu var det syster Pippas tur.

Prins William och Kate födde sin minsting prins Louis här i våras – nu var det syster Pippas tur.

Nu har alltså småprinsarna George, Louis och prinsessan Charlotte fått sin första kusin. Pippas bebis blir dessutom mer eller mindre jämngammal med Kates minsting Louis som föddes i april i år.

Läs mer: Babylycka! Prins Harry och Meghan väntar barn

Läs mer: Se nya bilderna på Kate och Pippa Middleton

Foto: IBL