Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kates nya film på barnen George Charlotte och Louis

27 mar, 2020, 10:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
Det råder stor osäkerhet i Storbritannien på grund av coronaviruset. Prins Charles är en av de smittade och kungafamiljen har lyst med sin frånvaro den senaste tiden. Men nu kommer en ny härlig film från hertiginnan Kate!
Annons

Coronaviruset har ställt allting på ända och våra kungligheter tvingas isolera sig på grund av smittorisken. Men de är inte helt osynliga. Nej, runt om i Europa ser vi nu hur kungliga familjer skickar ut meddelanden till sina länder via sociala medier.

Prins William och hertiginnan Kate är två av dem. På deras Instagram-konto Kensingtonroyal syns en gullig film på barnen George, 6, Charlott, 4, och lille Louis, snart 2.

Prins Louis med syskonen i ny film

“Till alla läkare, sjuksköterskor, GP’s, apotekspersonal, volontärer och NHS’s  personal, som arbetar outtröttligt för att hjälpa de som är drabbade av coronaviruset, COVID-19.”, skriver prinsparet i ett meddelande under filmen.

William och Kate hittar alltså ett sätt att visa upp barnen, nu när de inte kan genomföra sina kungliga plikter som vanligt i Storbritannien. Och samtidigt hyllar de alla som engagerar sig för att stoppa smittan av det viruset som just nu påverkar en hel värld.

Annons

Många reaktioner efter filmen

Den 23 april fyller prins Louis 2 år och hittills har vi inte sett så många bilder, eller filmer, på familjens minsting. Men här gjorde föräldrarna alltså ett undantag och filmade barnen utanför det officiella programmet och trots att det inte var någons födelsedag. En gulligt intiativ som uppskattas av många!

prins Louis ett år ny bild
Den här bilden bjöd Kate på när prins Louis fyllde 1 år. Nu firar han snart sin 2-åriga födelsedag.

Kommentarsfältet, under filmen, är fyllt av hyllningar. Så här låter några av dem:

“Tack, älskade små kungliga högheter, för att ni tillför skratt och solsken i våra liv!”

“Underbar film! Underbara barn! Fortsätt hålla er säkra och friska!”

“Lilla Louis! Alla tre har blivit så stora!”

Foto: TT

Annons