Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kates och Williams bebislycka – nu är det bekräftat!

06 jul, 2023, 07:27 

Prinsessan Kate och prins William är överlyckliga över nyheten!

Annons

Prinsessan Kates bror, James Middleton, hade inte kunnat få en sämre start på året. Han och hustrun Alizée Thevenet förlorade sin älskade hund Ella, som hade varit en stor del av familjen.

7 föräldratips från Kate och William!Brand logo
7 föräldratips från Kate och William!

Men om de första månaderna på 2023 var tuffa, har det sedan dess blivit mer lätt att leva – och året ser ut att avslutas på bästa tänkbara sätt för Kates bror och hans kära fru.

Alizée och James Middleton
Alizée och James Middleton har nåtts av ett glädjande besked.

Bekräftar gravidlyckan!

James och Alizée väntar nämligen sitt första barn. Det bekräftar paret själva i ett inlägg på Instagram, där Alizée står på något slags fält och håller om sin gravidmage.

Annons

Det var en väldigt tuff start på året efter att ha förlorat min älskade Ella, men vi avslutar året med det mest värdefulla lilla tillskottet till vår växande familj”.

”Vi kunde inte vara mer förväntansfulla”, skriver James.

Kates och Williams glädje

Paret har inte avslöjat när det är dags för bebisen att födas, eller om det blir en flicka eller pojke, men det de i alla fall kan avslöja är att det är deras första barn.

Prinsessan Kate och prins William är så klart väldigt glada över den stora nyheten, och har med all sannolikhet hört av sig till James och Alizée för att gratulera till den glädjande nyheten.

James och Alizée har varit gifta sedan 2021. Paret gifte sig i Alizées hemland Frankrike och Kate uppges vara mycket glad över broderns lyckliga liv. Både Kate och William är dessutom väldigt nära både James och Alizée.

Prins William och prinsessan Kate
Både prinsessan Kate och prins William är glada över nyheten!

Foto: TT

Annons
Annons