Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kates och Williams drömhem

08 apr, 2013, 10:16 
Annons

Drottning Elizabeth skänker ståtliga Anmer Hall på Sandringhams ägor till Prins William och Catherine. Huset blir deras nya sommarhus. 

Nu längtar verkligen Kate efter att bli mamma. Tiden går fort och magen växer. William och Kate siktar på att skapa det perfekta hemmet åt sitt barn. De har tagit sig an Anmer Hall, som nu drottningen ger till paret för att användas som sommarhem.

Huset har tio sovrum och är beläget på drottningens 20,000 hektar stora ägor i Sandringham. En avskild lantegendom som denna är precis vad paret önskar sig.

Annons

Inget lyxliv

Tidigare i veckan berättade en kunglig källa:

–  Hertigen och hertiginnan vill ge sitt barn en så normal uppväxt som möjligt. De är inte intresserade av något lyxliv.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Värnar om privatlivet

– Barnet måste ju få så mycket frihet som möjligt att leka och springa omkring. Paret planerar att bli närvarande föräldrar och vill inte ha en massa tjänstefolk. De värnar om sin privata sfär och vill njuta av familjelivet borta från strålkastarskenet.

Hur inreder Kate?

Hennes klädstil är enkel och stilren. Precis så vill hon ha sitt hem. Hon gillar rena linjer, moderna, ljusa färger och vill helst undvika krusiduller och överdådiga ting. Men hon är inte heller främmande för att blanda gammalt och nytt. I november förra året köpte Kate ett par Imari-vaser och prutade duktigt från 180 pund till 160 pund.

 

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures, All over press

 

 

Annons