Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kates och Williams kommande baby - en världsnyhet redan nu

29 maj, 2013, 09:20 
Agneta Nisbeth
Annons

Nu är det bara några månader kvar innan den föds – Kates och Williams första och väldigt efterlängtade baby. Och den har redan skapat rubriker världen över – här kan ni se delar av en ny tv-dokumentär…

Amerikansk tv ABC, och journalisten Barbara Walters har nyligen gjort en längre dokumentär – Royal Baby – Bringing up baby – om den kommande kungliga bebisen som ska födas i sommar, det vill säga prins Williams och Kates kommande barn.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Barbara Walters har gjort ett tv-program om den kommande kungliga babyn.

Annons

I del ett intervjuas bland annat Marie Chantal om den kommande babyn och i del två får vi veta mer om hur farmor drottning Elizabeth och mormor Carol Middleton kommer att påverka den lille pojken eller flickan och spekulationer om vem som blir gudfar, kanske prins Harry?

Sedan får vi – i del tre – veta mer om hur barnkammaren kan komma att se ut och hur en kunglig nanny arbetar.

Annons

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons