Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kates och Williams oslagbara barnvakt

12 apr, 2016, 17:00 
AvJohanna Lejon
Under resan i Indien är prins Williams och Kates barn kvar hemma i England. Vem som är barnvakt? Vi vet!
Annons
George Charlotte

Prins William och hans Catherine valde att inte ta med prins George och hans lillasyster Charlotte till Indien och Bhutan under den sju dagar långa resan. Istället fick barnen stanna hemma i England. Kate och William har valt att ha ett så späckat schema som möjligt, för att slippa vara ifrån sina små längre än nödvändigt. Hela 22 programpunkter ska de avverka under sju dagar. Det verkar dock inte gå någon nöd på Charlotte och George på hemmaplan. De är nämligen tillsammans med världens bästa barnvakt – mormor Carole Middleton. Kates mamma har flera gånger vaktat barnen och har vanan inne. Dessutom har hon Williams och Kates heltidsarbetande nanny, spanska Maria Teresa Turrion Borrallo, till sin hjälp, skriver Daily Mail.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

Annons