Kates ord till barnen – som får alla att smälta!

Kate pratade med en nybliven mamma.
Kate Middleton står stark i coronakrisen. Hennes senaste tilltag har väckt varma känslor i hela Storbritannien.
Annons

Prins William och Kate Middleton är verkligen ett praktexempel på ett par moderna kungligheter. De är världstillvända, tillgängliga, har ett varmt tilltal och finns där för sin befolkning.

Detta har inte coronaviruset ändrat på. På Kensington Palaces officiella Instagram-konto delar William och Kate flitigt med sig av sin vardag, som till mångt och mycket består av olika kungliga uppdrag som de utför med teknologins hjälp.

Annons

Annons

Kate Middleton och prins William skickar fin hälsning

Nu senast hörde de av sig till Casterton Primary Academy, en skola i Burnley i norra England, för att skicka en hälsning till lärarna och eleverna.

“Lärare över hela Storbritannien ägnar sin tid åt att se till att skolorna är öppna för barn vars föräldrar har omistliga jobb och sårbara barn. Hertigen och hertiginnan av Cambridge ringde lärare och skolpersonal på Casterton Primary Academy för att tacka dem för det hårda arbetet och för att önska barnen en glad påsk”, står det i Instagram-inlägget.

Videon har blivit väldigt uppskattad av prinsparets följare – speciellt på grund av ett utbyte. Kate visar prov på jordnära och självironisk humor när hon ska presentera sig för barnen på Casterton Primary Academy.

Annons

– Väldigt trevligt att träffas! Jag heter Catherine och han bredvid mig heter William, säger Kate.

Ett av barnen berättar i videon att hans mamma arbetar inom NHS, den brittiska sjukvårdsapparaten som kämpar dagligen med allt tuffare utmaningar på grund av coronaviruset. Kate är inte sen med att skjuta in några fina ord.

– De gör ett fantastiskt jobb. Du ska vara jättestolt över din mamma, säger hon till den lilla pojken.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Kates ord till barnen – som får alla att smälta!”

 1. Monarkist skriver: 9 april, 2020

  Gillar detta jordnära par.


 2. Anna skriver: 10 april, 2020

  Jag tycker att Kate ändrat utseende på senare tid och inte till det bättre…har hon lyft sig?


  1. Angelika skriver: 15 april, 2020

   kungliga har kanske inte mer bekymmer än oss, det är sant. men de är också människor som vi. kan tänka att Kate som mamma är orolig för viruset speciellt när barnens farfar haft det. Tror hon är trött o orolig, då ser man ofta ut efter det. Jag slipper sminka upp mig för att bli fotograferad efter dålig sömn som iag lider av nu o bli filmad o fotat i tid o otid.


 3. Ingrid skriver: 13 april, 2020

  Anna,
  Skönt att du hittar livets väsentligheter.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar