Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Kates plötsliga beslut med William – efter 12 år som gifta

03 maj, 2023, 09:00 

Bilderna på Kate och William får många att reagera.

Annons

Brittiska kungafamiljen ligger inte på latsidan. Den 6 maj är det dags för kung Charles kröning, men innan den stora festen har man redan hunnit med att avverka flera andra firanden.

7 föräldratips från Kate och William!Brand logo
7 föräldratips från Kate och William!

Den 2 maj firade prinsessan Kates och prins Williams mellanbarn Charlotte hela åtta år – och två dagar tidigare hade kronprinsparet haft sin bröllopsdag och firat 12 år som gifta.

Enligt traditionen såg det engelska kungahuset naturligtvis till att dela med sig av bilder, tagna av den prisbelönte fotografen Matt Porteous, på det lyckliga paret.

Annons

Kates beslut med William

Klädda i vardagskläder, och med ett brett leende på läpparna, sågs William och Kate på sina egna cyklar under en tur på Norfolks landsbygd – lika kära som den dagen då de gifte sig.

”12 år”, skrev det kungliga paret kort och gott på Instagram.

Inlägget har sedan dess dragit in över 1,5 miljoner likes, kommentarer som består av vilda hurrarop och lyckönskningar till en fortsatt ljus framtid tillsammans.

”Underbart foto! Grattis på bröllopsdagen!!”, skriver en person.

Annons

”Grattis på bröllopsdagen!! Kommer aldrig glömma när jag steg upp tidigt för att ta del av ert bröllop”, skriver en annan.

Bilderna förvirrar

Samtidigt har många reagerat på bilderna. De är nämligen inte nya, något som flera kungliga entusiaster noterat, och istället har man återvänt en fotoserie av kungafamiljen tagna från förra året.

Bilderna på en cyklande Kate och William har dock aldrig tidigare publicerats. Däremot har andra bilder från fotograferingen använts i i både julkort och Mors dag-hälsning.

Foto: TT

Annons