Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kates sista uppdrag innan mammaledigheten

15 jun, 2013, 14:44 
Agneta Nisbeth
Annons

Under lördagen var det åter dags för paraden Trooping the Color och på plats fanns nästan hela den brittiska kungafamiljen.

Trots allt, drottning Elizabeth får ursäkta, var allas ögon denna soliga lördag på Kate som gjorde sitt sista officiella uppdrag innan det är dags för babyfödsel och mammaledighet.

Kate var för dagen klädd i en blekrosa outfit från Alexander McQueen och hade tvingats täcka över benen med en filt, Daily Mail rapporterar att dagen tyvärr var ganska kylslagen, trots strålande sol.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Drottning Elizabeth i sin vagn.

Kate åkte i samma vagn som prins Charles hustru Camilla och prins Harry. Maken prins William red i paraden, tillsammans med sin far prins Charles.

Prins William och prins Charles red i paraden under Trooping the Color.

Annons
Annons

Vi såg även prins  Andrew med sina döttrar, prinsessan Eugenie och prinsessan Beatrice, prins Edward med sin Sophie som nyligen var i Stockholm för prinsessan Madeleine bröllop.

Annons
Annons

En som däremot saknades var prins Philip som fortfarande ligger på sjukhus, han ska dock må relaitivt bra efter omständigheterna och beräknas få åka hem om någon vecka.

Prins Andrew med sina döttrar.

Drottningen på balkongen med sin familj.

Paraden i London drog stora folkmassor.

Kate och William hade kul på balkongen med Beatrice och Eugenie.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

httpv://www.youtube.com/watch?v=dWCT9qnaITc

Annons