Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kates stora glädje - Pippa Middleton förlovad

19 jul, 2016, 11:17 
Agneta Nisbeth
Hertiginnan av Cambridge jublar. Hennes syster Pippa Middleton är förlovad.
Annons
Pippa-Middleton-Ibl2

Världens mest kända syster, Pippa Middleton, ska gifta sig. Enligt Hello är hon och pojkvännen James Matthews nyförlovade. Frieriet ska ha skett under en semester i nationalparken Lake District, skriver Hello.

James Matthews som till vardags arbetar som hedgefondmäklare ska ha gjort en William och alltså frågat Pippas pappa Mike Middleton om lov innan han föll på knä inför sin blivande brud.

– James är väldigt traditionell och ville att det skulle gå till på rätt sätt. Det innebar att han ville ha sin framtida svärfars välsignelse, säger en vän till paret till Hello.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Bröllopet kommer att bli årets stora societeteshändelse. Pippa och systern Kate står varandra extremt nära och de är inte osannolikt att prins George eller hans lillasyster kommer att vara en del av brudnäbbet.

Pippa och James Matthews har varit ett par i drygt ett år och de har setts tillsammans under flera flotta evenemang, bland annat förra veckans Wimbledon-finaler.

Pippa-Middleton-Ibl1

Av: Liv Sander.

Foto: Ibl.

Annons