Kates stora misstag – innan hemliga resans start

Kate middleton prins william

Tim Rooke/Shutterstock
Kate och William är på en hemlig turné genom landet, men den inleddes med ett misstag av hertiginnan.
503 Service Unavailable

I veckan gav sig William och Kate iväg på en resa genom Storbritannien med tåg för att besöka och prata med personer som jobbar i frontlinjen när det kommer till att bekämpa pandemin i landet.

De startade från Eustons station i centrala London och innan de åkte skrev hertiginnan Kate ett varmt meddelande riktat till all den personal inom transportbranschen som fortsätter gå till jobbet varje dag och därmed håller landet rullande, trots risken det innebär för dem att smittas av covid-19.

Kates misstag – just innan avgång

Det fanns bara ett problem. Som användare i sociala medier har poängterat verkar Kate ha stavat fel på ordet ”country” när hon skrev sitt meddelande.

”Tack till all transportpersonal för att ni gör att landet fortsätter röra sig framåt under den här svåra tiden. Önskar er alla en riktigt god jul” skrev hertiginnan i sitt meddelande.

Med misstaget till trots var det inga sura miner bland parets följare på Instagram, som applåderade gesten och önskade dem en säker resa.

prins william kate middleton

William och Kate har bland annat besökt Cardiff Castle i veckan.

TT

”Fin gest från dem båda. Missade ”n:et” i ”country” dock. Ändå, väldigt gulligt och omtänksamt gentemot alla som arbetar. God jul till er alla” skrev en användare i kommentarerna.

Resan har arrangerats så att William och Kate ska kunna ta tillfället i akt och åka ut och möta de som jobbar i frontlinjen mot viruset, alla volontärer som hjälper till, hemtjänstpersonal, lärare, skolbarn och ungdomar för att prata med dem och få höra mer om deras uppoffringar och hur deras liv har förändrats sedan pandemin slog till.

Resplanen hålls hemlig på förhand för att undvika att stora folksamlingar ska bildas, men de har hittills dykt upp i Manchester, Cardiff och Edinburgh, bland annat.