Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kedjor och oväntad mönstermix – se prinsessorna som vågar sticka ut!

14 jun, 2019, 16:00 
veckans kungliga europa med adrienne
Så roligt med prinsessor i kungliga Europa som inte räds att gå utanför sin "comfort zone". Spanska Elena rockar till exempel loss med cowboyhatt, stor blomma och kätting kring halsen. Vi har hittat fler prinsessor som djärvt klär sig enligt en egen modekod och vägrar vara strömlinjeformade.
Annons
Prinsessan Elena

Elena kan konsten att gå från internationell Riviera-stil till riktig “multi-mix”. När det kommer till mat så finns det numera en trend att blanda vilt mellan olika länders nationalrätter. Så kallad “cross over” tillämpar även prinsessan Elena i modet. Titta här hur hon struntar i urvalet och gör en “allt på en gång”-variant.

Prinsesan Elena

Ja, det funkar faktiskt! Stor, maffig blomma på kavajen istället för den sedvanliga briljantbroschen är en kul grej. En plastkedja som drar blickarna till sig kring halsen livar upp stilen ännu mer och hon toppar med en herrhatt. Singelprinsessan är sig själv och det verkar som om hon gillar att utmärka sig genom ovanliga accessoarer. Hon har gott sällskap av prinsessan Laurentien i Nederländerna, som också gillar stora smycken.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Laurentien av Nederländerna i stort halsband

I vekcan kunde vi skåda den här slingrande kreationen runt prinsessnacken. Lusformade dekorationer piggade upp.

Maxima i sandfärgat
Annons

Drottning Maxima firade kungsdagen i Amersfoort i denna ovanliga kombination. Sandfärgad byxa och topp med påsydda orange detaljer. I Holland har vi också exdrottning Beatrix syster, prinsessan Margriet. Hon har alltid en elgant, feminin stil och vågar välja annorlunda. Randigt och prickigt ihop – ja, varför inte?

Prinsessan Margarit

Tillbaka till Spanien, men denna gång inte till Elena utan vi tar en titt på drottning Letizia.

Letizia av Spanien

Letizia har smak och i veckan var hon på det årliga styrelsemötet för studentbostäder och bar enhetligt blått. Håret hade hon färgat mörkare.

Annons

Knäppt var det här

Speciellt hemlös såg Leti knappast ut, tvärtom, väldigt tjusig i dyra plagg i mörkblått. Byxorna var roliga med sina blanka knappar på sidorna, som revärer.

Kronprinsessan Mary

Mörkblått gillar också Mary av Danmark, som bar namnskylt och träningskläder när hon i veckan sprang “Royal run” – kungliga loppet i Köpenhamn. Loppet började som en del av 50-årsfirandet för motionsbitne kronprins Frederik 2018. det blev så populärt att man ville ha det varje år.

Kronprins Frederik cyklade

Tyvärr kunde Frederik inte vara med då han lider av ont i ryggen. Han har fortfarande slitningar och känningar efter sin diskbråcksoperation. Men han var med ändå. på cykel! Ja, det var lite av veckans kungliga svep!

Foto: TT

Annons