Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kejsar Akihito följer miljöforskningen

06 aug, 2010, 13:15 
Agneta Nisbeth
Annons

Det japanska kejsarparet på besök hos forskare.
Det japanska kejsarparet på besök hos forskare.

Den japanske kejsaren Akihito och hans maka kejsarinnan Michiko visar sitt miljöintresse genom att besöka ett forskningscenter i Tsukuba.

Det är inte allt för ofta vi får in nya bilder på den japanska kejsarfamiljen. Men här ser vi i alla fall den japanske kejsaren Akihito och hans maka, kejsarinnan Michiko på besök på Nationalinstitutet för Miljöstudier i Tsukuba. Kejsaren är annars aktuell genom att han gett sitt stöd till nationalsporten sumobrottning genom ett personligt brev till vinnaren Sumo Yokozuna Hakuho som slog ett rekord i juli. Flera sumobrottare befinner sig nämligen mitt i en polisutredning om illegal vadslagning och det blåser därför rejält kring de stora brottarna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs också:

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Annons