Klä dig som prinsessan Madeleine – svindlande prislappen!

Klä dig som prinsessan Madeleine – svindlande prislappen!

Det var ingen nådig prislapp.

7 kungliga stilmissar vi helst vill glömma!
1:06

Efter reklamen: 7 kungliga stilmissar vi helst vill glömma!

(1:06)

Slå på ljud

Att vara kunglig innebär ofta att man föds rakt in i rampljuset, ja, man är till och med i rampljuset innan man ens är född.

Prinsessan Madeleine flyttade från Sverige med sin familj, och har lyckats leva ett relativt vanligt liv tvärs över Atlanten. Men under sommaren är hon tillbaka i Sverige och under en resa till Frankfurt blev hon uppmärksammad utomlands.

Klädseln uppmärksammas

Det är den norska sajten Se och Hör som uppmärksammat prinsessans stil, närmare bestämt lyxiga stil! Att Florida-prinsessan Madeleine är ett riktigt modelejon är ingen hemlighet, men nu har det också nått utlandet som imponeras av hennes exklusiva modeval.

Det är den vackra sommaroutfiten hon bar under sitt besök till World Childhood Foundation i Tyskland som uppmärksammas. Sajten skriver att klänningen kommer från Misa Los Angeles och kostar 6000 kronor, och skorna kommer från Chloé och prislappen ligger samma som klänningen. Dessutom har hon en snygg väska från det exklusiva märket Valentino för 12 000 kronor.

På armen bar hon ett armband värt runt 113 000 kronor, och en klocka, skriver sajten. Klockan, en Rolex Daytona är troligen tillverkad mellan 1989 och 2000 och 2015 beräknades värdet vara 70 000 kronor.