Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Klippet avslöjar Estelle och Chris O'Neill – som vi aldrig sett dem förut

16 jul, 2023, 13:00 

Det mystiska klippet på lillprinsessan och Chris O'Neill – vad händer egentligen?

Annons

Feststämningen borta på Öland börjar lägga sig, och kungafamiljens semester kickar äntligen igång på riktigt efter veckans firande av kronprinsessan Victoria.

Hela kungafamiljen var samlad inför Victoriakonserten på Borgholms slottsruin, och vi fick till och med en glimt av prinsessan Madeleine och Chris O'Neill.

Och ett ögonblick mellan prinsessan Estelle och Chris som vi faktiskt inte sett förut!

Victorias val: en bröllopsklänning • Oscar & Estelle stjäl showen • Chris comeback efter frånvaron – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2023!Brand logo
Victorias val: en bröllopsklänning • Oscar & Estelle stjäl showen • Chris comeback efter frånvaron – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2023!

Prinsessan Madeleines ord om Estelle och Leonore

Det var en härlig återträff framför kamerorna som ägde rum utanför slottsruinen, och bara ett smakprov på vad som komma skall. Nästa år går ju flyttlasset för Madeleine och Chris till Hovstallet i Stockholm, och hela familjen befinner sig återigen på samma plats.

Annons

En stor glädje för alla inbladade – och kanske lite extra kul för vissa. Estelle har ju lyckan att ha en bästa vän i sin kusin Leonore. Det skiljer sig bara två år mellan flickorna, och ända sedan de var små har de synts sida vid sida.

– Jag och Victoria pratade om det häromdagen. Det är nästan som att de är som systrar fast de är kusiner. De är väldigt nära och har alltid väldigt kul ihop när de träffar varandra, sa Madeleine 2016.

Prinsessan Estelle och prinsessan Leonore som barn
Vilken lyx, att ha en bästis i sin kusin!

Klippet på prinsessan Estelle och Chris O'Neill överraskar

Vi vet alltså att Estelles relation till kusinen Leonore är god, men en konstellation vi sällan sett interagera är Estelle och Chris.

Annons

Visst har man inte tvekat på att de såklart har en bra relation de med, men under kronprinsessans födelsedag fick vi se den "in action"! På Svensk Damtidnings filmer ser vi hur Chris och Madeleine promenerar in mot konserten, när Estelle plötsligt med ett brett leende rusar fram till Chris.

Hon viskar något i hans öra, och båda ser onekligen roade ut av situationen, innan hon springer tillbaka till Victoria och Daniel.

Vad som sades, ja, det lär vi aldrig få veta. Men visst är det kul att få se hur bra de kommer överens, och att Chris verkar plocka fram sin busiga sida med Estelle!

Se klippet i tv-spelaren nedan:

Här avslöjas Chris O'Neills verkliga relation till EstelleBrand logo
Här avslöjas Chris O'Neills verkliga relation till Estelle

Foto: TT

Annons
Annons