Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Klippet på Carl Philip och Gabriel rör upp känslor – flera år senare!

02 jan, 2024, 16:00 

Prins Carl Philip hyllas nu stort!

Annons

Mellan de kungliga uppdragen lever prins Carl Philip och prinsessan Sofia ett lyckligt familjeliv tillsammans med sina tre småprinsar, prins Alexander, prins Gabriel och prins Julian.

Fina prins Gabriel! Här är dina första år i bilderBrand logo
Fina prins Gabriel! Här är dina första år i bilder

Både Carl Philip och Sofia är måna om att prioritera barnen. Trots att de lever ett liv med hektiska scheman, är det alltid rollen som mamma och pappa de ser till lägga mest krut på.

– Vi är otroligt familjeorienterade. Vi vill vara en aktiv del i barnens liv och det har varit jätteviktigt sedan dag ett. Det är också ett sätt att inte jobba ihjäl sig faktiskt, har Carl Philip sagt i en intervju med Elle.

Annons
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip sätter alltid sina barn främst.

Klippet på Carl Philip och Gabriel

Ja, Carl Philip tar verkligen papparollen på allvar. Det blir tydligt de få gånger som vi får se prinsen tillsammans med sina barn i det kungliga rampljuset.

Som när det var dags för lille prins Julian att döpas. Då fick Carl Philip försöka hålla koll på Gabriel och i ett klipp kunde man se hur han gjorde allt för att sonen skulle känna sig bekväm under tillställningen.

Det klippet har nu kommit upp till ytan igen. I skrivande stund har klippet på Tiktok setts över 1,6 miljoner gånger och i kommentarsfältet är det många som reagerat på Carl Philips fina beteende.

Annons

Hyllas stort: ”Så bedårande”

Så här skriver några personer efter att ha tagit del av det gulliga klippet:

”Älskar den här kungliga familjen. Sättet han ser på henne (prinsessan Sofia reds anm.) och avgudar sina barn”, skriver en person.

Carl Philip är så bedårande när det kommer till små barn”, skriver en annan.

”Älska den här prinsen hur han behandlar sin son. Han avgudar honom”, skriver en tredje.

Foto: TT/Tiktok

Annons