Klippet som visar sprickan mellan Kate och William

Under årens lopp har det ryktats om flera kriser mellan hertiginnan Kate och prins William, och nu har ryktena förstärkts efter ett klipp från programmet A Berry Royal Christmas.

Prins William och hertiginnan Kates har nu varit gifta i åtta år och har tre söta barn ihop. Men kärlekssagan har inte varit spikrak och det har ryktats om flera kriser under årens lopp. 2007 separerade de till och med under ett par månader för att återförenas och förlova sig ett par år senare, 2010. Nu ryktas det om ännu en spricka mellan prinsen och Kate efter ett klipp från BBC-specialen A Berry Royal Christmas som sändes i måndags.

Bjuder in volontärer

William och Kate medverkade som bekant i julspecialen tillsammans med bakdrottningen Mary Berry. I programmet delade bland annat Kate med sig av vad lillprinsen Louis första ord var, “Mary”, och att hon arbetat lite som servitris tidigare men att hon inte var särskilt bra på det. Paret planerar även en fest tillsammans med Mary Berry i avsnittet, där volontärer som jobbar för välgörenhetsorganisationer över julhelgen ska bjudas in.

Skakar av prinsens hand

Paret har  fått fina lovord för programmet, men ett klipp under programmet har blivit en riktig snackis. I slutet av avsnittet sitter nämligen Kate och William och pratar med ett par volontärer, och när prins William försiktigt försöker att ta sin hand på Kates axel skakar hon av handen rätt bestämt. Rörelsen går nästan inte att uppfatta eftersom den var så snabb, men flera tittare hann uppmärksamma den och kommenterade på Twitter om att klippet var “pinsamt” och att BBC borde ha “klippt bort det”.

Vi får hoppas på att det bara var en ofrivillig och undermedveten rörelse från Kates sida eftersom paret verkar så lyckliga annars.

Här kan du se klippet:


Foto: TT