Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kolla in prislappen på Victorias nya favoritplagg

14 nov, 2020, 11:00 
Johanna Lejon
Kronprinsessan Victoria har ett nytt favoritplagg – av svensk design. Men vad kostar det? Vi har svaret.
Annons

Torsdagen den 12 november deltog kronprinsessan och prins Daniel vid Pep Forum, som i år hölls digitalt med anledning av den rådande pandemin.

7 saker du inte visste om prinsessan BirgittaBrand logo
7 saker du inte visste om prinsessan Birgitta

”Årets Pep Forum berörde frågor om jämlik hälsa och hur barn och unga i Sverige ska få möjligheten att leva ett aktivt och hälsosamt liv. Deltog gjorde knappt 1400 personer från myndigheter, kommuner, regioner, förenings- och näringsliv”, skriver Kungahuset på sin sajt.

Kronprinsessan inledde årets Pep Forum med att i sitt tal säga:

”Tack för att ni ger barn och unga en rolig och meningsfull fritid. Tack för att ni skapar goda exempel som kan inspirera andra. Och tack för allt ni ger, av både tid, kunskap och engagemang, för att ge fler en hälsosam start i livet.

Bakom kulisserna på årets Pep Forum.

Generation Peps vision är ett Sverige där alla barn och unga har både vilja och möjlighet att leva ett aktivt och hälsosamt liv.”

Annons

Victorias blå blus – från Tiger of Sweden

Under Pep Forum bar kronprinsessan en ny blå kostym, en kostym vi sett två gånger tidigare. Den kommer från svenska Tiger of Sweden. Även kronprinsessans topp kommer från Tiger of Sweden. Det tycks vara ett nytt favoritplagg. Och vi förstås kronprinsessan! Toppen passar utmärkt att bära under kavaj – eller ensam som den är. Till ett par jeans, en kjol eller ett par kostymbyxor. Klicka här för att kolla in prislappen på plagget. (reklamlänk)

Topp från Tiger of Sweden. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Toppen ovan är faktiskt på rea just nu. Hos Ellos. Klicka här för att komma till den – och kolla in reapriset! (reklamlänk)

Annons

Toppen finns också i fler färger. Du ser dem nedan.

Topp från Tiger of Sweden. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Svart topp från Tiger of Sweden. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Victorias blazer går under namnet Narina (reklamlänk).

Blazer från Tiger of Sweden. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Detta är långt ifrån första gången som kronprinsessan väljer Tiger of Sweden. Hon har också en favoritklänning från det svenska märket. Du ser den nedan.

Klänning från Tiger of Sweden. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Jessica Almenäs i kostym från By Malina.

Jessica Almenäs i kostym från By Malina

Och hörni, visst känner ni igen den snygga kostymen som Pep Forums moderator, Jessica Almenäs, bär? Den kommer från By Malina (reklamlänk) och kronprinsessan Victoria har en likadan hemma i garderoben på Haga.

Just denna färgsättning på kostymen är slutsåld, men modellen finns i en annan underbar kulör. Kolla in den här! (reklamlänk)

Mer mode hos Svensk Damtidning:

Foto: Kungliga Hovstaterna

Annons