Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kommer eller kommer inte Victoria på Victoriadagen?

30 dec, 2009, 08:55 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Daniel och Victoria har förändrats, berättar Karolin A. Johansson
En Victoriadag utan kronprinsessan Victoria, går det...? Kungafamiljen har tackat ja till att medverka den 14 juli 2010. Men det finns en viss mystik kring det kungliga deltagandet...
Annons

 

Öland kan pusta ut, den turistlockande Ölandsveckan kan ståta med sin höjdpunkt – Victoriadagen. Veckan i juli lockar cirka 250 000 personer till Öland – så ett ja tack från kungafamiljen, att medverka vid firandet av Victoria i Borgholm, betyder mycket för de lokala affärsmännen.

Victoria och Daniel åker på bröllopsresa

Så långt är allt väl. Men det finns fortfarande en risk att huvudpersonen själv, kronprinsessan Victoria, inte kommer närvara den 14 juli:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Kungafamiljen har tackat ja till inbjudan och kommer senare att tala om vilka och hur många som kommer till firandet i Borgholm. Jag hoppas förstås att kronprinsessan Victoria och Daniel Westling ska komma, säger en av arrangörerna, Kay Wiestål, till TT.

Två dagar efter vigseln den 19 juni är det sagt att kronprinsessparet försvinner på bröllopsresa. Skulle de vara tillbaka redan den 14 juli…?

Det är nog många som unnar Victoria och Daniel lite mer tid på tu man hand, eller …?

Vad tror du? Kommer…eller kommer inte Victoria? Rösta nedan!

Av Eva Österlind

Foto: TT

Annons