Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kommer Kate Middletons brudklänning från Alexander McQueen?

07 mar, 2011, 15:39 
Agneta Nisbeth
Annons

Spekulationerna fortsätter, nu kommer rykten om att det blir modehuset Alexander McQueen och designern Sarah Burton som fått det ärorika uppdraget att rita Kate Middletons brudklänning.

Den 29 april får vi veta med säkerhet vem det är som designat brudklänningen till det stora bröllopet mellan Kate – Catherine – Middleton och prins William. Innan dess får vi nöja oss med olika gissningar. Nu kommer i alla fall nya rykten om att Kates brudklänning, eller en av brudklänningarna – hon ska tydligen byta om till middagen – kan komma att ritas av den unga designern Sarah Burton från modehuset Alexander McQueen i samråd med bruden själv.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Mycket begåvad

Det är som bekant inte längre modeskaparen Alexander McQueen själv som styr sitt imperium längre eftersom han tragiskt gick bort förra året.  Men den nya designern Sarah Burton anses som mycket begåvad och om det nu är hon som fått uppdraget att göra en klänning så kommer klänningen enligt flera experter – bland annat från tidningen Telegraph – bli helt otrolig.

Den röda dräkten på bilden här intill kommer dock från det italienska modehuset Luisa Spagnoli och kostar “bara” 500 pund, det uppger Daily Mail.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Här nedan kan ni se Alexander McQueen – Spring Summer 2011 by Sarah Burton – Full Fashion show med just Sarah Burtons verk. Ni ser också en kort skymt av henne på slutet av filmen.

httpv://www.youtube.com/watch?v=eOUczSZ5Tfo

Annons