Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Kommer Kate Middletons brudklänning från Alexander McQueen?

Spekulationerna fortsätter, nu kommer rykten om att det blir modehuset Alexander McQueen och designern Sarah Burton som fått det ärorika uppdraget att rita Kate Middletons brudklänning.

Den 29 april får vi veta med säkerhet vem det är som designat brudklänningen till det stora bröllopet mellan Kate – Catherine – Middleton och prins William. Innan dess får vi nöja oss med olika gissningar. Nu kommer i alla fall nya rykten om att Kates brudklänning, eller en av brudklänningarna – hon ska tydligen byta om till middagen – kan komma att ritas av den unga designern Sarah Burton från modehuset Alexander McQueen i samråd med bruden själv.

Mycket begåvad

Det är som bekant inte längre modeskaparen Alexander McQueen själv som styr sitt imperium längre eftersom han tragiskt gick bort förra året.  Men den nya designern Sarah Burton anses som mycket begåvad och om det nu är hon som fått uppdraget att göra en klänning så kommer klänningen enligt flera experter – bland annat från tidningen Telegraph – bli helt otrolig.

Den röda dräkten på bilden här intill kommer dock från det italienska modehuset Luisa Spagnoli och kostar “bara” 500 pund, det uppger Daily Mail.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Allt inför bröllopet – nu är prins Williams och Kates bröllopssajt klar››

Drottning Elizabeth inte alls nöjd med prins Williams bröllopsplanering››

Prins William och Kate tillbaka i skolan››

Spekulationerna fortsätter – Vad kommer de bära på bröllopet?››

Här nedan kan ni se Alexander McQueen – Spring Summer 2011 by Sarah Burton – Full Fashion show med just Sarah Burtons verk. Ni ser också en kort skymt av henne på slutet av filmen.

httpv://www.youtube.com/watch?v=eOUczSZ5Tfo