Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kommer prins William att förlova sig i sommar?

07 apr, 2010, 14:11 
Agneta Nisbeth
Annons
Prins William och Kate Middleton
Prins William och Kate Middleton

Allt fler rykten gör nu gällande att prins William kommer att förlova sig i sommar med sin Kate Middleton. Spekulationerna har ökat sedan Buckingham Palace plötsligt rensat sin kungliga kalender under två dagar i juni.

Prins William och Kate Middleton sägs nu komma allt närmare ett bröllop. Flera brittiska tidningar hävdar att prinsen är på väg att eklatera sin förlovning den 3 eller 4 juni, detta sedan kungahuset plötsligt rensat i sin kalender just då. Kungaexperten Tina Brown, som för övrigt var vän med prinsessan Diana, säger till Dailymail att det antagligen blir ett vinterbröllop, någon gång i november. Det vill säga samma månad som drottning Elizabeth gifte sig med sin prins Philip.

Brown menar att drottningen som snart kommer fira sina 60 år på tronen vill gärna se prins William som en gift man innan dess. Men som så mycket annat, är det bara att ta de nya uppgifterna med en nypa salt, rykten om ett förestående bröllop för prins William har vi liksom hört några gånger förut.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures



Annons