Konselj, Te Deum, namnsdag – här är hållpunkterna för i dag!

12 mar, 2018, 10:03 
AvRed Aktionen
I fredags nedkom prinsessan Madeleine med en dotter och i dag har kronprinsessan Victoria namnsdag. Det blir en fullspäckad dag för kungafamiljen, då bland annat barnets namn ska avslöjas och Victorias namnsdag firas.
Annons

Som vi tidigare skrivit har kronprinsessan Victorias namnsdagsfirande på borggården skjutits upp med anledning av prinsessans Madeleines nedkomst. Under förmiddagen kommer en konselj vid Stockholms Slott att hållas där namnet på Madde och Chris barn avslöjas. Tacksägelsegudstjänsten Te Deum sker i Slottskyrkan direkt efter, då  hela kungafamiljen närvarar, förutom prinsessan Madeleine som är hemma med lillsessan.  Kronprinsessan Victorias namnsdagsfirande kommer att ske under eftermiddagen.

Här är hålltiderna för i dag!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

11:15 Konselj vid Stockholm Slott.

12:15 Te Deum i Slottskyrkan.

15:00 Victorias namnsdagsfirande. Du kan vara med och fira henne på inre borggården vid Stockholms Slott.

Foto IBL

Av Amanda Lundin

Annons