Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Konstantin och Anne-Marie på Greklandssemester

29 aug, 2009, 09:24 
Agneta Nisbeth
Annons
Exkung Konstantin med sin Anne-Marie.
Exkung Konstantin med sin Anne-Marie.

Exkung Konstantin och Anne-Marie har varit i Grekland på semester. De bevistade bland annat en teaterföreställning i Aten bara timmar innan bränderna bröt ut.

Greklands exkung Konstantin med frun Anne-Marie besökte kulturfestivalen Epidaurus i Aten under sin Greklandssemester.

Marie Chantal och hennes make Pavlos.
Marie Chantal och hennes make Pavlos.

De hade sällskap av kronprins Pavlos och hans fru, kronprinsessan Marie-Chantal, samt dottern Alexia med maken Carlos Morales.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kulturfestivalen bjöd på teater, musik och dans. Den grekiska exkungafamiljen var och såg William Shakespeares “En vintersaga” regisserad av den amerikanske regissören Sam Mendes. Bara några timmar senare bröt de fruktansvärda bränderna ut, de värsta i Grekland på åratal.

Det har varit en fullbokad sommar för Konstantin, som dock såg väldigt välutvilad ut efter att ha genomgått en hjärtoperation tidigare i år. Han vandrade glatt hand i hand med frun Anne-Marie genom Aten, ackompanjerad av barnen med makar.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: IBL

Annons