Köp unikt magasin om kungliga kriminalfall

Köp unikt magasin om kungliga kriminalfall
Du missar väl inte Svensk Damtidnings nya specialmagasin om kungliga kriminalfall genom åren? En unik utgåva som är perfekt att läsa i hängmattan i sommar!
Annons

Juvelstölder, svindleri och falska sedlar. Kravaller och ond bråd död. Den kungliga historien är fylld av pikanta historier – bevis på att verkligheten faktiskt ibland överträffar dikten. Och nu har vi samlat dessa historier i en alldeles unik specialtidning. Med historikern Herman Lindqvist som ciceron tar Svensk Damtidning läsarna med på en spännande resa i tid och rum, från Gustav Vasas dagar och ända fram till vår egen tid. Med sedvanlig entusiasm bjuder Herman Lindqvist på berättelser som både är hårresande och fascinerande.

100 sidor med fängslande historier

Vårt 100-sidiga specialmagasin är fyllt av fängslande historier som räcker länge. Här hittar du klassiker som berättelsen om mordet på Gustav III, men också mer oväntade historier som den om kvinnan som levde gott på att påstå att hon var Gustav IV Adolfs okända dotter. Givetvis berättar vi också om den tragiska juvelstölden som drabbade prinsessan Christina för några år sedan.

Annons
Annons

Du kan hitta magasinet i butik, men självklart kan du också köpa det här i vår web-shop!

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar