Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kördebut för prinsessan Estelle – med mamma och pappa i publiken!

12 sep, 2019, 19:00 
Prinsessan Estelle har börjat i kör! I går var det konsert, med Victoria, Daniel och prins Oscar i publiken. Se henne sjunga här.
Annons

Hittills har vi bara hört henne sjunga Tomtarnas julnatt i kungfamiljens julfilm – men i går kväll var det plats på scen på allvar för prinsessan Estelle, 7. Tillsammans med sina skolkompisar från Campus Manilla på Djurgården i Stockholm sjöng hon låtarna Tillsammans för Världens Barn och Ge världens barn världens chans.

Prinsessan Estelle sjunger med sin kör i Grindtorpskyrkan i Täby.
Prinsessan Estelle har gått på dansskola i flera år – och nu har hon också börjat sjunga i Campus Manillas skolkör. Den här kvällen sjöng de två låtar av Perla Bjurenstedt.

Platsen för konserten var Grindtorpskyrkan i Täby norr om Stockholm och mamma Victoria, pappa Daniel och lillebror Oscar, 3, satt i publiken för att lyssna. Säkert lite pirrigt för Estelle, men skönt att bästisen var med.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prinsessan Estelles kör sjöng i Grindtorpskyrkan för Världens Barn, med Victoria, Daniel och Oscar i publiken.
Estelle med sina stolta föräldrar.

– Det var hennes musiklärare som hade ordnat den här barnkonserten och det var 50-60 barn på scenen. Det var verkligen medryckande och glatt och det var en fröjd att få sitta där i publiken och lyssna, säger Christina Pihl som var på plats, och som också har tagit den fina bilden på Estelle med familjen.

Se och hör prinsessan Estelle sjunga i filmen här:

Hör prinsessan Estelle sjunga!Brand logo
Hör prinsessan Estelle sjunga!

Christina är affärsrådgivare och marknadsförare och har tillsammans med sin kollega Markus gjort den film om de globala målen som hade premiär samma kväll. Den kommer att visas runt om i landet på alla konserter som stöttar Världens Barn-insamlingen som pågår just nu, och bakom uppdraget står Sida.

Annons
Christina Pihl.
Christina Pihl.

– Jag blev så glad och stolt, kronprinsessan var ju framför allt där som mamma, men också för att visa sitt stöd för Världens Barn.Två flugor i en smäll alltså, för kronprinsessan Victoria: hon fick både lyssna på sin dotter och stödja Världens Barn. Kronprinsessan är ju dessutom en av 17 ambassadörer för FN:s globala hållbarhetsmål inom Agenda 2030. Uppdraget är att främja FN:s mål för hållbar utveckling, och just för kronprinsessan handlar det om frågor som rör vatten och hälsa.

Annons

Se filmen här:

Insamlingen till Världens Barn
Insamlingen pågår för fullt, bidra du med.

Fakta om Världens Barn:

Det är Radiohjälpen som genomför insamlingen Världens Barn i samarbete med hela Världens Barn-familjen: 14 organisationer i Sverige med 90-konto. Den har blivit något av en svensk institution och samlar närmare 45 000 frivilliga. Insamlingen går i mål den 5 oktober, med den stora Världens Barn-galan i SVT som grande finale den 4 oktober. I fjol blev resultatet hela 86,7 miljoner till stöd för Världens Barn, och totalt under åren har det kommit in 1,6 miljarder kronor.

Foto: Christina Pihl/Pihl & Partner, Videofilm: Marcus Dernulf och Christina Pihl/Pihl & Partner.

Annons