Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kraftiga reaktioner efter Victorias beslut i Finland – detaljen som sticker ut

21 sep, 2023, 16:00 

Kronprinsessan Victorias beslut i Finland hyllas nu världen över!

Annons

Kronprinsessan Victoria har en kunglig näsa för mode. Hon hyllas ofta för sin trendkänsliga stil och klänningarna, kostymerna och smyckena verkar vara som sprungna ur en bottenlös modebrunn.

Vilka klänningar – och juveler! Se när kungligheterna kommer till jubileumsbankettenBrand logo
Vilka klänningar – och juveler! Se när kungligheterna kommer till jubileumsbanketten

Hyllningarna har ekat i flera år och Victoria har uppmärksammat för sitt modetänk, att hon tänker hållbart, gärna återanvänder plagg och ser till att ha miljön i åtanke varje gång hon öppnar garderoben.

Hon brukar dessutom bära kläder skapade av svenska designers, vilket vittnar om att det finns en noggrann plan när hon planerar vad hon ska ha på sig för kläder under diverse tillställningar.

Kronprinsessan Victoria och prins Oscar
Kronprinsessan Victoria dyker upp i den ena vackra klänningen efter den andra. Här är hon i en blommig klänning i samband med kungens jubileumskonsert.

Här gör Victoria det igen!

Vid lunchtid under onsdagen lämnade hon Stockholm för att göra ett hastigt besökt i finländska Helsingfors. Prins Daniel anlände några timmar senare, lagom till middagen hemma hos ambassadör Nicola Clase.

Annons

Victoria anlände till middagen i en guldklänning från märket Malene Berger. I handen bar hon en clutch i samma färg och strålade som om det inte fanns någon morgondag.

”Jag uppskattar verkligen den här looken på Victoria. Medellängden och silhuetten ger det en modern och stilfull vibe. Att matcha det med guldaccessoarer är ett perfekt val. Jag skulle inte vilja ändra på nånting”, skriver det kungliga modekontot Royal Fashion Police.

”Hon ser magisk ut!”

I kommentarsfältet är det många som är framme och berömmer kronprinsessan Victoria, applåderar henne för den modedrottning hon är och hur hon bär sina vackra klänningar.

”Oh, oh, oh! Jag älskar den här klänningen på Victoria!”, skriver en person.

”Hon ser fantastisk ut i den här klänningen! Fantastiska look från topp till tå”, skriver en annan.

”Hon ser magisk ut”, skriver en tredje.

Kronprinsessan Victoria hyllas för stilen.

Foto: TT/Instagram

Annons