Krisen i Madeleines och Chris relation – otäcka händelsen i hemmet

prinsessan madeleine chris o'neill

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill flyttade hastigt ifrån sitt drömhus i Florida. Anledningen var att Madeleine inte längre kände sig trygg i huset.

Två år har gått sedan prinsessan Madeleine och Chris O’Neill valde att flytta till soliga Florida i USA.

De lämnade sin våning i London för att flytta in i en lyxvilla i Miami med pool och palmer på tomten.

– De flyttar till Florida för att det är en bra utgångspunkt för Chris verksamhet och barnen är ännu i förskoleåldern, sa hovets informationschef Margareta Thorgren i samband med flytten.

LÄS MER: Madeleine om sitt isolerade liv i Miami

Prinsessan Madeleine hyrde lyxvillan

Madeleine och Chris ägde inte lyxvillan utan var hyresgäster. Men plötsligt hände något - huset lades ut till försäljning. Utgångspriset låg på 29 miljoner kronor och i annonsen stod det att läsa att huset både hade tennisbana och vinkällare.

Huset såldes dock inte och istället började man leta efter nya hyresgäster, vilket med andra ord betydde att Madeleine och Chris skulle flytta.

Huset var ledigt från och med den 7 februari och hovets presschef, Margareta Thorgren, ville inte svara på frågor om prinsessan Madeleines flytt.

– Det hör till deras privata liv. Det jag kan säga är att de fortsatt bor kvar i Florida.

Madeleine drabbad av inbrott

Anledningen till den plötsliga flytten visade sig dock vara att Madeleine kände sig otrygg och inte vågade bo kvar i huset, enligt en uppgiftslämnare. Madeleine och Chris ska nämligen ha blivit utsatta för inbrott, när prinsessparet inte var hemma.

– Prinsessan Madeleine kände sig inte trygg i huset, säger uppgiftslämnaren till Svensk Damtidning.

Till slut bekräftade hovet det inträffade.

– Det var en händelse som inträffade i höstas. Hovet kommenterar ej säkerhetsfrågor, säger Margareta Thorgren, informationschef.

Foto: TT