Kritik mot Meghans val för Archie: ”Ni gömmer honom”

Meghan markle archie mountbatten

TT
Återigen får Meghan och Harry pekpinnar om hur de ska uppfostra sin son.
Grattis Archie 1 år – här är ditt första år i bilder!
Slå på ljud

Till julen var det många som väntade spänt på hur Harry och Meghan skulle uppmärksamma högtiden, skulle det vara tillsammans med resten av kungafamiljen, på egen hand eller inte alls? Paret har blivit allt mer privata sedan de flyttat till USA, och drottning Elizabeth nämnde varken Harry eller Meghan i det juldagstal hon höll under fredagen.

Istället fick vi ta del av Meghan och Harrys julhälsning i andra hand, nämligen via välgörenhetsorganisationen Mayhew, som hjälper katter och hundar utan hem att hitta nya kärleksfulla ägare.

Meghan och Harry donerade till välgörenhet

De var en av flera mottagare av generösa donationer som Meghan och Harry gjort till olika välgörande ändamål, och fick utöver en hälsning även ett julkort av paret som tack för det arbete de gör.

Bilden är en tecknad version som Meghans mamma Dora har fotat av familjen i deras trädgård utanför huset i Montecito som de köpte tidigare i år, rapporterar Express. Harry sitter i öppningen till en lekstuga med Archie i knäet och Meghan hukar sig framför de båda. I förgrunden ligger parets två hundar utsträckta i gräset, allt som allt en väldigt fridsam och kärleksfull familjescen.

Bilden har hyllats i sociala medier men den har också väckt en hel del kritik. Bland annat anklagas de för att vilja ”dölja” sonen Archie.

Årets julkort är skapat utifrån en bild som Meghans mamma Doria har fotat.

”Varför gömmer de sitt barn? Något står inte rätt till” skriver en användare.

”En photoshoppad teckning, Seriöst? Smart sätt att gömma Archie” skriver en annan.

Ytterligare en användare gick så långt som att börja ge råd om vad Archie behöver för aktiviteter om dagarna. ”Det här barnet behöver social interaktion med andra barn och att komma bort från sin bubbla för att leva ett normalt liv! Tänk på hans famtida välmående, herrejösses!” skriver personen i en kommentar.

Vi är säkra på att Meghan och Harry vet bäst själva vad deras son behöver, och att de visar upp honom precis så mycket som de är bekväma med!