Kritiken mot Carl Philip och Sofia efter officiella bilden

kritiken mot carl philip och sofia

Carl Philip och Sofia har tagit ett steg bort från det kungliga strålkastarljuset. Och nu undrar många varför de inte visade upp sönerna, Alexander och Gabriel, när de hade chansen.

De senaste veckorna har prins Carl Philip och prinsessan Sofia lyst med sin frånvaro. Prinsparet har inte haft särskilt många uppdrag inplanerade i den kungliga kalendern och medan Victoria och Daniel har skruvat upp tempot, i samband med att kungaparet har lämnat Stockholm för Stenhammar, så har Carl Philip och Sofia snarare tagit ett steg tillbaka.

Prinsparets nya bild väcker reaktioner

De var också extremt längesedan vi fick se sönerna, Alexander och Gabriel. De går på förskola, som vanligt, och tillbringar just nu mer tid med sina föräldrar eftersom de jobbar hemifrån. Men trots kvalitetstiden har vi endast fått se en bild på prinsarna.

När kungafamiljen spelade in sin påskhälsning, valde paret att klippa ut en stillbild på filmen och publicera på sitt privata Instagram-konto.

Men efter det har dörren till Villa Solbacken varit stängd.

Många hoppades därför på att Carl Philip och Sofia skulle bjuda på en familjebild när prinsen fyllde 41 år, den 13 maj. Men så blev det inte. Istället valde det de att publicera en ensambild på Carl Philip, utan sönerna och sin hustru.

Det är flera läsare, och kungliga fans, som har uttryckt sitt missnöje för Svensk Damtidning. De är nyfikna på Alexander och Gabriel och vill se hur de växer och utvecklar sig. Men det är ytterst oklart när vi får se syskonen nästa gång.

Foto: TT