Kritikstormen mot Meghan efter agerandet: ”Skäms!”

Drottningen, prins Harry och Meghan Markle.

Kritiken mot Meghan och Harry är stenhård: ”Sparka dessa självupptagna Kardashian-wannabes innan de raserar hela monarkin!” dundrar Daily Mail.

Britterna kippar efter andan och drottningen sitter i krismöte med prins Charles – och prins Harry. Det är ett skakat Storbritannien, och ett skakat kungahus, som försöker hämta sig efter den nyhetsbomb som Meghan och Harry levererade häromkvällen.

Drottning Elizabeth sitt barnbarn prins Harry och hans fru Meghan Markle.

Drottningen med brittiska kungahusets två ”utbrytare”.

Allra värst är det förstås att drottning Elizabeth inte fick veta något i förväg. Och att prins Charles och prins William blev informerade tio minuter innan nyheten exploderade på Meghans och Harrys Instagram.

Drottning Elizabeth

93-åriga drottning Elizabeth har med stor värdighet burit den brittiska monarkin på sina axlar i 68 år, ända sedan hon var 25.

Så reagerade drottningen

Så nu står prins Harry där med en rasande pappa och en djupt besviken farmor. Och kritiken i medierna är stenhård.

Allra hårdast är kanske journalisten Piers Morgan:

– Ta ifrån Meghan och Harry deras titlar – och ge dem sparken innan dessa självupptagna, giriga och beräknande Kardashian-wannabes raserar hela monarkin, dundrar han i Daily Mail i dag.

– Meghan och Harry har bytt de kungliga plikterna mot pengahungrigt kändisskap. De vill ha glitter, glamour och pengar, men inte göra rätt för sig. Vilket patetiskt skämt!

Meghan Markle i en superdyr klänning från Dior (pris 1 217 000 kronor).

Under 2019 såg vi Meghan i denna miljonklänning från Dior.

Hertiginnan Meghan Markle och prins Harry på välgörenhetsgala 2019.

Amerikansk filmstjärneglamour, funkar det i brittiska kungahuset? ”Nej!” ryter Piers Morgan – och kallar prins Harry för ”en bortskämd brat” och Meghan för ”hans självupptagna B-skådis till fru”.

Foto: TT.