Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprins Frederik besökte världens största flyktingläger

11 apr, 2018, 07:00 
Agneta Nisbeth
Den danska kronprinsen har varit på ett besök i Bangladesh. Där besökte Frederik världens största flyktingläger. Se alla bilderna från resan här.
Annons

Förra vecka åkte kronprins Frederik till Asien och landet Bangladesh. Genom Röda Korset besökte han världens största flyktingläger, som ligger precis mellan Burma och Bangladesh.

Sedan augusti 2017 har har nästan en million barn och vuxna korsat gränsen efter att ha blivit utsatta för olika övergrepp i sitt hemland. I lägret bor nu 900 000 flyktingar, skriver det danska hovet på sin Instagram. Det finns också fler bilder från resan på det danska hovets hemsida.

Ni kan själva se alla bilder från resan vi Instagram här nedan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Klicka på pilen till höger för att bläddra bland bilderna:

Kronprinsessan Mary som inte följde med på resan rastade familjens hund Grace som njöt av vårsolen hemma i Köpenhamn. Det var också hon själv som fotat denna fina bild:

Foto: IBL och Röda Korset

Annons