Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprins Frederik ställer in - har skadat ryggen efter hopp på studsmatta

14 okt, 2016, 12:37 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Danska kronprins Frederik ställer in sina uppdrag en tid framöver. Enligt Billed-Bladet har han fått en fraktur på halsryggen.
Annons
Frederik-Ibl

Danska kronprins Frederik ställer in sina uppdrag den närmaste tiden. Enligt danska Billed-Bladet har kronprinsen fått en fraktur på halsryggen. Olyckan inträffade under torsdagskvällen när kronprinsen var med sin familj i en gymnastikhall. Danska hovet säger till Billed-Bladet att kronprinsen fick skadan efter att hoppat studsmatta och enligt tidningen BT ska prins Christian varit med sin pappa när det inträffade. Men hovets informationssekreterare Kirsten Baltzer Kahr spelar ner händelsen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Allt gick lugnt till och situationen togs omhand om, säger hon till BT.

Enligt den officiella kalendern skulle Frederik i dag fredag vara med vid en reception för den danska OS-truppen på Christiansborgs slott, men istället blir det vila. Han kommer att bära stödkrage i 12 veckor.

Av: Liv Sander.

Foto: IBL.

Annons