Kronprins Frederik – hemma igen från Afghanistan

Annons

Kronprins Frederik har varit på ett nytt hemligt besök i Afghanistan men är nu åter hemma i Danmark, det berättar tidningen BilledBladet.

Det är andra gången  som den danska kronprinsen reser ner på ett hemligt besök i Afghanistan. Förra gången var 2008 och det är då bilden här ovan är tagen. Resorna omgärdas av en stor säkerhet och det är också därför allmänheten får veta om hans resa först när han åter kommit hem. Denna gång var det de danska soldaterna i Helmand-provinsen som fick ett julbesök av kronprinsen.
– Jag är stolt den insats som de danska soldaterna utför och för det mod de visar varje dag, sa kronprinsen som en julhälsning till soldaterna enligt BilledBladet.

Snart dags

Det börjar också närma sig dagen då kronprinsessan Mary kommer att föda sina tvillingar. Och nu sägs det att kronprins Frederik har bestämt att vara mer aktiv denna gång. Han ska bland annat klippa navelsträngen på de små barnen berättar danska tidningar.

Annons

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Kronprins Frederik – hemma igen från Afghanistan”

  1. Signe skriver: 6 december, 2010

    Det er super at Frederik viser sin støtte til soldaterne uanset hvad man så mener om selve deltagelsen i krigen dernede. Lad os håbe at vores regering også kan sørge for en ordentlig og værdig behandling af vores veteraner.


  2. maggi skriver: 7 december, 2010

    Noget, jeg ikke forstår, er hvorfor kronprinsen tager til Dubai i næste uge? Skulle han ikke hellere være hos Mary i disse dage?
    Eller de har måske allerede planlagt fødslen…
    Synes godt han kunne være mere hjemme hos sin kone.


Annons

Laddar