Kronprins Haakon har redan skickat kondoleansbrev till Chile

01 mar, 2010, 13:50 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Annons
Kronprins Haakon.
Kronprins Haakon.

Kronprins Haakon har varit blixtsnabb att skicka ett kondoleansbrev till det jordbävningsdrabbade folket i Chile. På norska kungahusets hemsida ser man hans brev till presidenten Michele Bachelet.

Kronprins Haakon har redan skrivit ett kondoleansbrev till folket i det jordbävningsdrabbade landet och till Chiles kvinnliga president Michele Bachelet. Texten ligger nu ute på det norska kungahusets hemsida. Där står att läsa :

Recept.se Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kronprins Haakons kondoleansbrev på kungafamiljens hemsida.
Kronprins Haakons kondoleansbrev på kungafamiljens hemsida.

– Jag beklagar djupt nyheten om den tragiska jordbävningen som har inneburit förlorade människoliv och stora materiella skador. På hela det norska folkets vägnar vill jag sända mina kondoleanser till er alla.

Annons

Det svenska kungahuset har ännu inte hunnit kommentera händelserna i Chile på sin hemsida, men de är säkert på gång inom kort.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella och en webbdump från det norska kungahusets hemsida.


Annons