Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprins Philippe tog med sig familjen till djurparken

21 jul, 2009, 09:56 
Agneta Nisbeth
Den belgiska kronprinsen Philippe och hans maka Mathilde tog med sig hela familjen till en djurpark i helgen.
Annons

Solen sken över kronprins Philippe, 49, och hans familj när de i helgen besökte djurparken Parc Paradiso i Brugelette nära Ath i Belgien. Där ställde de snällt upp för fotograferna som nu fick de årliga sommarbilderna på kronprinsen och hans familj. Ett förtjusande initiativ tycker vi.

Prinsessan Elisabeth och prins Emanuel.
Prinsessan Elisabeth och prins Emanuel.

Med Philippe under dagen fanns förutom kronprinsessan Mathilde också parets alla barn. Det vill säga den yngsta dottern, prinsessan Eléonore och hennes äldre bröder, prins Gabriel och prins Emmanuel samt storasyster, prinsessan Elisabeth.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Som framgår av bilden uppskattades besöket bland djuren av barnen, speciellt en svart-vit get och en jättelik gris fick prinsarna och prinsessorna att titta till lite extra.

 

Foto: TT

Annons