Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprinsessan Elisabeth flyttar – se charmiga bilderna

01 sep, 2018, 08:00 
Agneta Nisbeth
Den belgiska kronprinsessan Elisabeth ska som vi tidigare berättat flytta hemifrån - då hon ska studera i Storbritannien. Se de underbara bilderna när hennes syskon säger adjö här!
Annons

Kung Philippes och drottning Mathildes äldsta dotter kronprinsessan Elisabeth har nu flyttat hemifrån för första gången. Den belgiska sessan som föddes 2001,  ska nu studera på UWC Atlantic College i Wales i Storbritannien.

I veckan har det belgiska hovet lagt upp flera bilder på kronprinsessan tillsammans med sina syskon prins Emmanuel, prins Gabriel och prinsessan Eleonore som så kärleksfullt säger adjö till sin storasyster med både kramar och pussar. Samt även familjens söta hund som även ville vara med på ett hörn:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

“Klar att resa till UWC Atlantic College och start på ett nytt läsår”, skriver hovet.

Det är tänkt kronprinsessan ska vara klar med sin “Internationale Baccalauréat” till 2020. På skolan finns det runt 350 studenter från 90 länder och en gång i tiden pluggade även kung Willem-Alexander här under en tid.

Prinsessan Elisabeth har också blivit något av en trendsetter i hemlandet Belgien, vi har tidigare skrivit om att hon har redan hamnat på omslaget till Paris Match.

Foto: Belgiska hovet/Instagram

Annons