Kronprinsessan Mary presenterar julfrimärken

26 okt, 2010, 15:10 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Agneta Nisbeth
Annons

Den gravida kronprinsessan Mary har som sig bör presenterat årets danska julfrimärken för Christmas Seal Foundation i Köpenhamn.

Kronprinsessan Marys mage växer, nu har hon också för första gången klätt sig i en tajt topp så man ser den extra väl. Under måndagen tog hon sig till Danska Nationalmuseet i Köpenhamn för att presentera årets nya julfrimärken, Christmas Seal, som säljs till förmån för barn som inte har det så bra.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Hem för barn

Christmas Seal Foundation som startades redan 1904 samlar in pengar till speciella hus där barn i åldrarna 6-14 kan få bo helt gratis under 10 veckor om de drabbat av problem på olika sätt. Varje år lär de hjälpa runt 700 barn.

Av: Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons
I annonssamarbete med Dermarome