Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprinsessan Mary: Så är det att ha tvillingar

02 feb, 2017, 17:00 
Agneta Nisbeth
Beyoncé, se hit!
Annons
Mary-Frederik.ste
Mary och Frederik lämnar Rigshospitalet med tvillingarna.

Kändisvärlden jublar efter att Beyoncé meddelat att hon och maken Jay Z väntar tvillingar. En som vet vad världsstjärnan har att vänta sig är danska kronprinsessan Mary. Hon blev tvillingmamma den 8:e januari 2011 och efteråt berättade hon för ett stort pressuppbåd om den omvälvande upplevelsen.

– Det var ett stort ögonblick. Det är verkligen svårt att sätta ord på det. Men jag hade bra stöd av min man och min lilla pojke när flickan skulle komma till världen.

Annons

Kronprinsparets äldre barn var då sex och fyra år gamla och första mötet var mycket speciellt, berättade Mary. Att anpassa familjelivet till tvillingar var inte helt rätt, men underbart på sitt sätt.

–  Nu jobbar vi hårt på att synkronisera dem. Men man kan redan se både skillnader och likheter. Det är speciellt att se bandet mellan dem.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
beyonce1 ste
Beyoncé har en omvälvande upplevelse framför sig, enligt kronprinsessan Mary.

Foto: Stella Picture.

Annons