Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprinsessan Mary stal showen när danska flottan firade 500 år

11 aug, 2010, 09:03 
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprinsessan Marys mage drog blickarna till sig.
Kronprinsessan Marys mage drog blickarna till sig.
ste_Mary-barn

Det rådde ingen tvekan om vem alla tittade på när den danska kungafamiljen följde 500-årsfirandet av landets flotta i Köpenhamn. Allas ögon var på den blivande tvillingmamman kronprinsessan Mary.

Drottning Margrethe och prins Henrik fick ursäkta, men denna dag var fokus trots allt på kronprins Frederik och hans snabbt växande familj som fanns på plats när man skulle fira landets flotta i Köpenhamns hamn under tidsdagen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Barnen med

Med ombord på kungaskeppet Dannebrog fanns även kronprins Frederik och kronprinsessan Marys barn, prins Christian och prinsessan Isabella som hade lite svårt att stå stilla under festligheterna, precis som alla barn i den åldern.

Lite trött

ste_mary-2

Allas ögon var av naturliga skäl riktade mot kronprinsessan Marys växande mage, hon bär ju på tvillingar numera. Men så där väldigt stor är magen inte ännu, trots att hon ska föda i januari.

Mary svarade också på journalisternas frågor och berättade att graviditeten trots allt tagit lite på hennes krafter.

– Men jag och min man är givetvis otroligt lyckliga, vi har det riktigt bra just nu.

Läs även:

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures


Annons