Kronprinsessan Mary talar ut om livet i Danmark

29 dec, 2017, 14:00 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Upplevde en stor förändring.
Annons

Under sitt besök i Australien talade kronprinsessan Mary med tidningen Womens Weekly om sin flytt från hemlandet upp till det lilla Danmark långt borta från alla han kände.

Det var givetvis en stor förändring i hennes liv, inte nog med att det var ett nytt land att lära känna, hon gifte ju sig dessutom med den danske kronprinsen Frederik.

Recept.se Nyhetsbrev

– Det blev plötsligt en ny kultur, ett nytt språk, nya vänner och en helt ny livsstil, säger hon i intervjun som också återges i Daily Mail.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

För Mary som själv kom från Tasmanien i Australien blev det tyvärr också stunder då hon kände sig ganska ensam i sitt nya land.

– Det kändes ibland som jag stod utanför och tittade in.

Idag trivs hon utmärkt och är själv en älskad medlem av det danska kungahuset. I intervjun pratar hon också om sin satsning mot mobbning, en kampanj som nu finns på en tredjedel av landets skolor.

Annons

– Jag blev så stolt när min son Vincent kom hem en dag och berättade att de idag lärt sig mer om mammas antimobbningsprogram.

Foto: IBL

Annons