Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprinsessan Mary tar tvillingarna till Australien

20 sep, 2011, 13:20 
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprinsessan Mary som häromdagen döpte ett fartyg i Kalundborg ska resa iväg på en officiell resa till Australien i november – med sina tvillingar.

Annons

I helgen var kronprinsessan Mary – tjusig i hatt – på besök i Kalundborgs hamn, där hon skulle döpa ett av marinens nya fartyg Holger Danske. Efter dopet tog kronprinsessan också en kort tur med Holger Danske- fast bara runt i hamnen.

Nytta med nöje

I dagarna har det också blivit känt att kronprinsessanMary och kronprins Frederik ska resa över till Australien mellan den 19 till 26 november. De ska då passa på att kombinera nytta med nöje.

Med familjen

För Mary vill givetvis visa sin familj hur stora tvillingarna har blivit – för givetvis tar kronprinsparet med sig alla de fyra barnen på resan, prins Christian, prinsessan Isabella samt prins Vincent och prinsessan Josephine.

Grön energi

Kronprinsparet kommer att besöka Hobart förutom Sydney, Melbourne och Canberra. De tre sistnämnda städerna har tillkommit på inbjudan av regeringen i Australien för att bland annat öka medvetenheten om “grön energi”.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons