Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprinsessan Masako mår fortfarande inte bra

10 apr, 2012, 13:47 
Agneta Nisbeth
Annons

Det japanska hovet meddelar att kronprinsessan Masako ännu inte är frisk och att hon återigen måste vila upp sig.

Att vara prinsessa i Japan är inte lätt – det har kronprinsessan Masako, 48, lärt sig genom åren. Hon har tidigare haft en del problem med hälsan, nerverna har krånglat. Och nu verkar det åter som hon drabbats av sin sjukdom. Hovet och deras läkare Kyoji Komachi berättar nu i ett pressmeddelande återgivet via japantimes att kronprinsessans hälsa försämras genom stress:

– Hon har en benägenhet att drabbas av stress, men detta betyder inte att kronprinsessans hälsa direkt har försämrats.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Fast Masako kommer ändå inte att jobba fullt ut, bara fullfölja sina mer privata uppdrag, som hovet utrycker sig. Med andra ord, kronprinsessan Masako mår fortfarande inget vidare. Bilden med maken kronprins Naruhito här intill är från förra året, fotot på Masako ensam är från den 2 januari i år. Det är inte ofta man ser nya bilder på henne tyvärr.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons